Радио The Voice

По какво е зарибена Катя от The Voice Radio

12:45 | 22 ноември 2011

  Наскоро The Voice публикува нова страница във Фейсбук, която нарекохме ЗАРИБЕН ЛИ СИ

 

Наскоро The Voice публикува нова страница във Фейсбук, която нарекохме ЗАРИБЕН ЛИ СИ?

Целта ни беше само една - да създадем място, на което нашите приятели ще споделят интересни места за забавление, спорт, за учене, за среща със себеподобни. Oчакваме да препоръчате любими клубове за танци, за конна езда или за графичен дизайн и т.н. Попитахме и нашите водещи по какво са зарибени. Ето какво ни отговори сутрешния глас на The Voice Radio Катя

"0888 777 ***

Това е номера ми на мобилния. Той е ново поколение модел “сапунерка», но да си призная го ползвам доста повече като плейър, отколкото като phone, тъй като ме подтиска, че е твърде smart. На повиквания отговарям рядко, защото все по-често ми харесва да се правя на заета. А аз да звъня някой си, за да не остана “валат» с безплатните минути... е те това ми е по-досадно и от сричащ новинар на централна телевизионна емисия.

Намира ми се и профил във face-а, но там не like-вам, не add-вам, не post-вам, не search-вам... Нищо! Все по-рядко и влизам, понеже ежеминутните промени във въпросната социална мрежа ме вадят от обувките. Да съм интернет-социопат взе да ми се отразява вълнуващо.

Компютър ползвам само в крайно належаща ситуация. Не понасям формата на “стол», която придобива тялото ми, висейки пред екрана му. Опитът да го заменя с таблет пък се оказа едно от най-неуспешните начинания, които съм предприемала в този живот. Няма нищо по-нефункционално на този свят от таблет! Заклевам се! Ако искате да спорим, опитайте да пратите e-mail и пак ще си говорим.

Електронните игри никога не съм ги започвала, също като алкохола. А на въпроса: “Знаеш ли какво е DXM?», съвсем наскоро отговорих: “Е как! Много ясно! Рапър е т'ва бе!» Че съм се изложила, мислейки за DMX, прозира дори повече от мрежест потник, но едва ли до тук пролича по какво съм тотално зарибена.

Обичам морето. Или не! Умирам за морето! За да се чувствам жива трябва да го виждам и да го вдишвам. По всяко време на годината.

Обожавам да снимам. Хора. Емоциите им ги “виждам» и след години, веднага щом попадна на фотографията отново.

Никога не съм в състояние да откажа на предложението за малко волейбол. Дори пред блока. Дори само ти, аз и топката.

Харесвам коне и кучета. Де факто обаче мога да се грижа само за “най-добрия приятел на човека». Той, нека ви се стори претенция, но задължително трябва да е от породата “голдън ретрийвър» (или както и да се пише правилно на български). А изискването е на лице, само защото държа вкъщи да има поне един умен.

Дали защото е истина, че имам да трупам още много сиви клетки, не знам, но без свян сега, ще си призная също, че кой да е филм на Брус Уилис мога да го гледам милион пъти. Не, не съм влюбена в актьора, но го харесвам безумно, точно толкова, колкото и безумно си падам по музиката на Depeche Mode."

THE VOICE OF SUMMER 12:00 - 20:00 Слушай
  • TONES AND I DANCE MONKEY (LEW BASSO REMIX) 18:19 сега
  • LENA, NICO SANTOS BETTER 18:16 предишна
  • SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO FT. KES KROSS COFFEE SHOP 18:13 предишна
  • MAHMUT ORHAN FT. IRINA RIMES SCHHH (I FEEL YOUR PAIN) 18:10 предишна
  • MILEY CYRUS MOTHER'S DAUGHTER 18:06 предишна
  • ZIVERT LIFE 18:03 предишна
  • FABRIZIO PARISI & VALENTINA LET IT PLAY 18:00 предишна
  • BILLIE EILISH BAD GUY (DJ MIKE D REMIX) [ID] 17:58 предишна
  • MEDUZA FT. BECKY HILL & GOODBOYS LOSE CONTROL 17:55 предишна
  • CAMILA CABELLO LIAR 17:52 предишна
Your Voice 18:00 - 19:00