Радио The Voice

Тази вечер е финалът на COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR

15:02 | 11 октомври 2010
ДНЕС ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ  В СОФИЯ ЩЕ ПЕЕ „АЗ И ТИ” ЗАЕДНО С ОРИГИНАЛНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПЕСЕНТА – D 2 И ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТУРНЕТО

ДНЕС ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ  В СОФИЯ ЩЕ ПЕЕ „АЗ И ТИ» ЗАЕДНО С ОРИГИНАЛНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПЕСЕНТА – D 2 И ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТУРНЕТО!

На огромна подкрепа и невероятно внимание се радваше турнето COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR организирано от Coca-Cola и радио и телевизия The Voice във всички градове, които посети до момента.

 Бургас направо скри топката на звездния отбор на COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR с невероятно топлото отношение и оглушителните аплодисменти, с които посрещаше всеки един артист на сцената. Многобройната публика на Централния площад на града буквално избухваше в мощен рев на всяко изпълнение.

 Стара Загора показа невероятна устойчивост и готовност за парти след като при почти нулеви температури препълни площада пред Общината и се разтанцува до пълно разгорещяване. Публиката така се подпали от зареждащите изпълнения на Тома и групата му, айдълките Нора и Маги, Ghetto productions и Жени Джамбазова, Touch Down , SkilleR и Sleepwalking Crew , Deep Zone , Лора и Goodslav , чаровните водещи на телевизия The Voice Диди и Играта, както и денс кралицата Андреа Баника, че изконсумира цялото количество свежа Coca-Cola , което се раздаваше от специалните промо екипи.

 Пловдив беше сериозно амбициран да застане начело в ранглистата за най-масово участие в караокето на открито и се изяви с над 10 000 ентусиазирани певци. Докъдето поглед стигаше Централният площад на града беше залят от море от хора, готови да пеят и да станат звезди във видеоклипа на COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR с изпълнението си на песента “ Аз и Ти» .

 Вчера горещата точка на тура пък се наричаше площад Георги Измирлиев в центъра на Благоевград. С повишаването на температурата на възуха през последните дни се повишаваше и градуса на настроението, докато се стигне до пълен екстаз на благоевградските фенове, които бяха толкова настойчиви, че качиха два пъти на сцената любимците си Skiller и Sleepwalkingz Crew . В Благоевград на сцената на Coca-Cola и The Voice се изявиха и фаворитите на местната хип-хоп култура Protest . Те са участници в конкурса на Coca-Cola за училищна банда преди две години и бяха извикани да се присъединят към изпълнението на Gheto Productions.

 

Над 350 супер щастливци в градовете от турнето успяха да се уредят с пропуск за специалната зона на звездите, където се снимаха с някои от най-свежите бг музикални изпълнители. Те имаха и шанса да си направят самостоятелна снимка с Андрееа Баника и да получат от нея подарък диск с компилацията The Voice Party Hits с личен автограф от звездата. Навсякъде присъствието на тайните агенти на Coca-Cola предизвикваше небивал интерес и активност от страна на публиката. В момента, в който таен агент биваше разконспириран към него се протягаха десетки ръце, за да получат печат за най-интересното място – зоната на звездите.

 Най-интересните моменти от концертите и турнето търсете на сайта на Coca-Cola на адрес   Facebook групата на The Voice радио& ТВ!

 Специалната изненада за софийската публика тази вечер е и участието на Митко Кърнев и Дидо от D2 в караоке изпълнението на песента им „Аз и Ти». Всяко изпълнение на тази песен във всеки град е филмирано и ще влезе в специалния видеоклип, който Coca-Cola ще подари на своите фенове, а телевизия The Voice ще излъчва в ефира си.

 Ела и пей с нас.

 Там си нали?

RADIO DANCE TOP10 22:00 - 23:00 Слушай
  • THE PRINCE KARMA LATER B**CHES 22:37 сега
  • DYNORO FT. GIGI D'AGOSTINO IN MY MIND 22:33 предишна
  • STEVE AOKI FT. INA WROLDSEN LIE TO ME 22:31 предишна
  • SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO FT. KES KROSS COFFEE SHOP 22:28 предишна
  • BURAK YETER ECHO (FILATOV & KARAS 2018 VIP MIX) 22:25 предишна
  • JAX JONES FT. MABEL & RICH THE KID RING RING 22:22 предишна
  • ALAN WALKER FT. SOPHIA SOMAJO DIAMOND HEART 22:18 предишна
  • ILKAN GUNUC & OSMAN ALTUN FT. SOPHIE I DON'T MIND (ID) 22:15 предишна
  • MALFA SO LONG 22:12 предишна
  • HUGEL FT. AMBER VAN DAY WTF 22:10 предишна
The Voice Of Winter 20:00 - 23:59