Радио The Voice

Концертът на Михаела Филева е напълно разпродаден

08:00 | 15 април 2019

Звездата ще пее пред препълнена зала 1 в НДК на 18-и април


            На 18 април Михаела Филева ще излезе на сцената за първия си, напълно разпродаден концерт в зала 1 на НДК.

Звездата и екипът на Монте Мюзик подготвят шоуто от есента на миналата година, а очакванията на публиката са за продукция на високо ниво, което артист и промоутър обещават да оправдаят.


            Успехите в кариерата на Михаела Филева започват още с първия й самотоятелен сингъл “Опасно близки” и оттогава вече седем години тя върви само напред и нагоре. Красивата и талантлива изпълнителка доказа качествата си не само като изпълнител, танцьор, автор, но и като личност, която определя положителните тенденции в музиката и културата на новото поколение. Резултатът от съчетанието на тези качества е огромният интерес към първия й концерт.


            Публиката донякъде е запозната с концепцията на шоуто от поредицата “Голямата подготовка”, която феновете следят в YouTube канала на Монте Мюзик, но от лейбълът коментират, че това е само “поглед през ключалката” към това, което ще се случва на сцената. Иван Градинаров от Жокер Медиа Рентал е отговорен за дизайна на звук, сцена, мултимедиа и осветление, творческият ръководител Бойко Щонов отделя месеци, за да изработи визуализациите, Радостина Точева застава зад танците и хореографията, в които Михаела дейно участва, огромен е приносът на Борислав Бояджиев - Борче, който подготвя аранжиментите и цялостната музикална концепция на концерта.

 

 


            В официално изявление от Монте Мюзик споделят:

 

“Гордеем се с Михаела Филева, нейните талант, успехи, професионализъм, трудолюбие, отдаденост и голямото сърце, което я прави неповторима. Вече седем години заедно изминаваме пътя към тази голяма сцена, а повече от 10 години компанията ни работи, за да постави българската музика на подобаващо ниво. През 2017 г. с концерта на Графа в Арена Армеец показахме, че българска качествена концертна продукция на любим изпълнител може да бъде разпродадена напълно предварително и да донесе незабравими емоции на над 14 хиляди фенове, а отзвукът от нея да продължи месеци, дори години и да ни даде увереност да направим два поредни концерта на Графа в зала 1 на НДК през ноември 2018, които също бяха разпродадени и да скочим смело в организацията на първия концерт на Михаела. Забелязваме, че и други български изпълнители повярваха и погледнаха към голямата сцена. Очакваме с нетърпение 18 април, а след тази дата, ще продължим към други градове и още по-голяма сцена за Михаела Филева!”

 

 

Eто едно от актуалните интервюта, което певицата дава за ZOOM и разказва за видеото към хита "Нова страница"

 

 

MORNING VOICE 08:00 - 12:00 Слушай
  • PAVELL & VENCI VENC' x MONOIR AMNESIA 10:09 сега
  • DAYA INSOMNIA 10:06 предишна
  • LIL NAS X FT. BILLY RAY CYRUS OLD TOWN ROAD (DJ MIKE D REMIX) [ID] 10:04 предишна
  • ONE REPUBLIC RESCUE ME 09:59 предишна
  • JONAS BLUE FT. WILLIAM SINGE MAMA 09:56 предишна
  • MIHAELA FILEVA FT. TOTO H LATINO SENIORITA 09:53 предишна
  • ZIVERT LIFE 09:48 предишна
  • MARTIN GARRIX, DAVID GUETTA, JAMIE SCOTT SO FAR AWAY 09:44 предишна
  • PAPI HANS TVOY (ID) 09:41 предишна
  • AYA NAKAMURA POOKIE 09:39 предишна
Your Voice 10:00 - 11:00