Радио The Voice

Безплатен вход за всички с байкове на On! Fest

13:37 | 31 август 2011

Националнeн шампионат по скейтборд на ON

Националнeн шампионат по скейтборд на ON! Fest 16-18 септември, Интер експо център, София

 

Street ON! ще е най-голямата зона на ON! Fest. В откритите площи на Интер експо център ще бъде изграден скейт парк, в партньорство с Българска скейтборд федерация.

По време на двата фестивални дни ще можете да станете свидетели на демонстрации, спиращи дъха трикове изпълнени от най-добрите скейтъри в България.

Благодарение на Българска скейтборд федерация, ON! Fest ще предостави възможността да видите битката за първите места на кръг от Националния шампионат по скейтборд .

За да могат всички да станат част от скейт преживяването, сме оставили време в програмата ни за всеки, който има желание да се наслади на съоръженията, предоставени от Monster energy.

Внушителна въздушна възглавница с размери от 80 кв.м. ще очаква всеки смелчага. На всеки, който дойде с колелото си на ON! Fest ще бъде подарен безплатен вход за дневната програма на фестивала. Съорганизаторите на зоната - True R iders са подготвили състезания с награда за най-добрия трик. Записването за участие ще става на място.

Част от зоната Street ON ! в рамките на ON ! Fest ще бъдат и демонстрации по паркур и фрийрън. Един от специалните гости на ON ! Fest ще е фрийрънърът Tim "Livewire" Shieff . Тим е един от най-вдъхновяващите и популярни фрийрънири. Забележителен е с разпознаваемия и уникален стил, който е изградил. Всъщност, настоящият му стил се оформя след травми на краката. Вместо да се откаже, Тим насочва цялата си енергия и техника към ръцете, което го прави изключително явление в паркура. Той е един от малкото фрийрънъри, способен да контролира тялото си, стоейки на една ръка.

Timothy Graham "Livewire" Shieff е роден през 1988 г. във Великобритания. Той печели World Freerunning Championshils през 2009 г.

Тим безспорно ще е един от най-забележителните гости на ON ! Fest . За да се уверите в това можете да видите тези клипове - http://www.youtube.com/watch?v=PFcmk9VHr4o

http://www.youtube.com/watch?v=vrulLtPTcjw&feature=youtu.be

--

Малко история

Паркур e физическа дисциплина, разработена за френската армия през 60-те години на 20 в. Целта на тази военна подготовка, е войниците да се движат по-бързо в тежки теренни условия. В града паркурът е най-бързият и ефективен начин за придвижване от една точка до друга.

 

Разликата между фрийрън и паркур.

Във фрийръна се използват акробатични елементи, които отсъстват от паркура. Паркурът е катерене, прескачане, преминаване. На пръв поглед, фрийрънът изглежда по-атрактивен. Паркурът обаче е далеч по-сложен за изпълнение. Паркурът е ефективно придвижване, а фрийрън е комбинация от паркур и неефективни, но ефектни движения.

 

Зоната Street ON! ще бъде е достъпна със закупуването и на най-евтиния билет за фестивала: за един фестивален ден - 5 (под 18 г.)/ 8 лв. (над 18 г.), съответно - 8/12 лв. за два дни от фестивала. Билети можете да намерите на http://bg.onfest.bg/tickets , в мрежата на Eventim и T icketstream в цялата страна, и разбира се, на място (16-18 септември Интер експо център, София).

--

Младежкият фестивал ON! Fest ще съчетае на едно място графити, съвременна музика, танцови състезания, скейтборд, японска култура, beatbox, представяне на най-нови IT технологии и турнири по компютърни игри, демонстрации, уъркшопи, семинари, музикални и танцови състезания, различни лекции и дискусии.

VOICE WEEKEND 10:00 - 20:00 Слушай
  • COYOT LOVE MYSELF ON THE WEEKEND (ID) 16:06 сега
  • EUROPA (JAX JONES & MARTIN SOLVEIG) FT. MADISON BEER ALL DAY AND NIGHT 16:03 предишна
  • LIL WAYNE, BRUNO MARS MIRROR 15:59 предишна
  • INNA SAY IT WITH YOUR BODY 15:56 предишна
  • GRAFA FT. NDOE CA$H 15:53 предишна
  • LIL NAS X FT. BILLY RAY CYRUS OLD TOWN ROAD (DJ MIKE D REMIX) [ID] 15:50 предишна
  • MAHMUT ORHAN FT. IRINA RIMES SCHHH (I FEEL YOUR PAIN) 15:46 предишна
  • CHOKO TONI MONTANA (ID) 15:44 предишна
  • STEFAN GOBANO & DOREEN FT. SOUL FEEL YOUR LOVE (ID) 15:40 предишна
  • SOFIA REYES FT. RITA ORA & ANITTA R.I.P. 15:37 предишна
The Voice Weekend 10:00 - 19:00