Радио The Voice

Taio Cruz идва в България по покана на Coca-Cola

15:54 | 18 юли 2011

  Почитателите на певеца могат да спечелят VIP пропуск за концерт а му чрез лятната промоция „Провери под капачката“   С повече от 1 000 000 страхотни награди стартира

 

Почитателите на певеца могат да спечелят VIP пропуск за концерт а му чрез лятната промоция „Провери под капачката“

 

С повече от 1 000 000 страхотни награди стартира лятната промоция на Coca - Cola „Провери под капачката“. Чрез нея петдесет късметлии това лято ще спечелят VIP пропуск за двама за големия концерт на Taio Cruz в София. Изпълнителят, чиято дуетн a песен с Kylie Minogue „ Higher » се превърна в тотален хит, ще пее пред българска публика на 21 септември. Музикалното събитие е част от традиционното турне Coca - Cola Happy Energy Tour . Концертът е безплатен, а печелившите от промоцията ще имат уникалната възможност да слушат любимия си поп идол, настанени в ексклузивната зона пред сцената – Happy Energy Circle . Там ги очакват много приятни изненади и подаръци.

 

От 18 юли до 31 август 2011 г. всеки, закупил Coca - Cola от 500 ml , може да потърси под капачката на бутилката печелившия символ - надпис VIP PASS , надпис CD или бутилка Coca - Cola . В промоцията ще бъдат раздадени общо 50 VIP пропуска, 500 CD с албума на Taio Cruz „ Rockstarr » и 1 000 000 Coca - Cola напитки от 500 ml . Късметлиите, спечелили пропуск за концерта или CD , трябва да се обадят на телефон 0800 12345 не по-късно от 31.08.2011 г. Освежаващите напитки Coca - Cola могат да бъдат получени в обектите, участващи в кампанията. При наличие на код под капачката на промоционалните продукти, той трябва да бъде изпратен с SMS на номер 1213 (цена на 1 SMS = 0.30 лв. с ДДС) или да се регистрира на www.coca-cola.bg .

 

С промоционален код ч етири милиона потребители ще имат възможността да спечелят едно от почти петдесетте различни приложения за мобилни телефони – забавен wallpaper или модерен ringtone . Сред тях са летните хитове – „ Тяло В Тяло » на Графа и Сантра feat . Спенс, „ Нещо Свежо » на Goodslav feat Лора Караджова и Buch и „ Влез В Час » на Touch Down , както и любимите мелодии от рекламите на Coca - Cola .

 

Британският изпълнител Taio Cruz има п овече от осем милиона продадени сингъла само в САЩ и м ногобройни хитове, достигнали до № 1 в класацията на Billboard, един от които в лезе в историята на радио-класаци ите . Той е и най-гледаният британски изпълнител в YouTube на всички времена с над 100 милиона гледания. Taio Cruz започна годината с издаването на „ Break Your Heart » през март с участието на Ludacris, първият сингъл от дебют ния ROKSTARR , издаден от Mercury/IDJMG. Парчето веднага достигна върховете на Billboard Hot 100, с повече от 300 000 сваляния за една седмица. Песента не само стана № 1 във Великобритания, Ирландия, Норвегия и Швеция, но и остана в историята на американските чартове като най-голям скок на ново предложение в Billboard до сега . В следващите месеци „ Break Your Heart » се прода де в повече от 3 милиона копия, а видео то към парчето достигна над 45 милиона гледания във Vevo.

 

 

Coca - Cola Happy Energy Tour е част от инициативата „ Coca - Cola Музика“, която дава на тийнейджърите достъп до процеса на създаване на музика и възможност да видят как работят едни от най-големите имена в индустрията. През 2011 г. ще се проведат три музикални сътрудничества – с носителите на „Грами“ Maroon 5, с новоизгряващата група One Night Only и с музиканта и продуцент Taio Cruz. Независимо от това къде се намират, младежите ще могат да участват в програмата и да споделят момента с приятели и музикални фенове от целия свят. The Voice Radio & TV ще бъдат медийни партньори на Coca-Cola Happy Energy Tour за втори път. Слушайте The Voice Radio и гледайте The Voice TV, за да спечелите многобройни награди преди турнето на годината!

THE VOICE OF SUMMER 02:00 - 10:00 Слушай
  • CAMILA CABELLO SHAMELESS (ID) 04:39 сега
  • TONES AND I DANCE MONKEY (LEW BASSO REMIX) 04:36 предишна
  • CLAYDEE & ELENI FOUREIRA LOQUITA (ID) 04:33 предишна
  • MAHMUT ORHAN FT. IRINA RIMES HERO 04:30 предишна
  • BETTA LEMME BAMBOLA 04:27 предишна
  • OLIVER HELDENS, K. STEWART LAST ALL NIGHT (KOALA) 04:24 предишна
  • CHOKO x ARTi BEBO 04:21 предишна
  • MILEY CYRUS MOTHER'S DAUGHTER 04:17 предишна
  • ELDZHEY FT. ERA ISTREFI SAYONARA DETKA 04:15 предишна
  • MONOIR FT. BRIANNA SHADOWS (ID) 04:12 предишна
We Love Music 01:00 - 06:00