Радио The Voice

2 БИСА ЗА АНДРЕЕА БАНИКА В РУСЕ

17:19 | 05 октомври 2010

 Вчера, 5 октомври, COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR акостира на брега на Дунав

 Вчера, 5 октомври, COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR акостира на брега на Дунав. В Русе въпреки ужасното време феновете отново се развихриха в лудо енергично парти! Русенци толкова топло приеха Андреа Баника, че тя направи цели два биса и дори слезе от сцената,  за да бъде по-близо до екзалтираната публика. Хиляди жители на дунавския град пяха заедно "Аз и ти", за да покажат, че градът им заслужава титлата "Най-пеещ град на България". Надпреварата за тази корона става все по-завързана, но това е само началото! Турнето продължава напред неуморно! Тази вечер да се готви Варна! Следват Бургас, Стара Загора, Plovdiv, Благоевград и София!

В първия ден от турнето 4 октомври Андрееа Баника извика: „Обичам ви, Велико Търново!»   Над 5000 страхотно енергични фена на забавленията вече станаха част от най-енергичното турне на годината!

Турнето се организира от Coca-Cola, радио и телевизия The Voice и Вирджиния Рекърдс. Партито се развихри пред историческата местност Царевец, а жителите на старата столица най-достойно представиха града си в надпреварата за „Най-пеещ град на България». Търновци вдигнаха много високо летвата в най-голямото караоке на открито, като изпяха мощно, в един глас и много артистично любимата на всички песен „Аз и ти». Надпреварата продължава! Над 60 супер щастливци пък успяха да се уредят с пропуск за специалната зона на звездите, където се снимаха с Андрееа Баника и едни от най-свежите бг музикални изпълнители като Маги Джанаварова, Нора, Лора Караджова, Deep Zone и всички от турнето. Най-интересните снимки от концертите във всички градове ще бъдат качени на сайта на Coca-Cola на адрес www.coca-colatour.bg и във Фейсбук групата на THE VOICE RADIO/TV

 Феновете получиха за награда и най-горещата хит компилация на сезoна The Voice Party Hits, издадена от Анимато Мюзик, в която присъстват не един, а цели два от хитовете на Андрееа Баника. Румънската денс кралица се разписа лично на всеки от дисковете, а от сцената поздрави всички с думите „Обичам ви, Велико Търново!», след което, естествено, направи шеметно шоу. За ескалиращото настроение през цялото време се грижеха и супер забавните водещи на The Voice Играта и Диди. Разбира се, нивото на щастието се вдигаше и от любимата напитка Coca-cola, от която бяха изпити огоромни количества! И това е само началото! Турнето продължава напред неуморно! Тази вечер да се готви Русе, а утре Варна! Следват Бургас, Стара Загора, Благоевград и София! Бъди там, бъди щастлив, останалото остави на нас! Партито е гарантирано с COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR! Там си, нали?

THE VOICE OF SUMMER 02:00 - 10:00 Слушай
  • SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO SENORITA 07:21 сега
  • TIESTO, JONAS BLUE & RITA ORA RITUAL 07:18 предишна
  • GIMS & MALUMA HOLA SENORITA (MARIA) 07:15 предишна
  • JAX JONES FT. YEARS & YEARS PLAY 07:12 предишна
  • MIHAELA FILEVA FT. TOTO H LATINO SENIORITA 07:08 предишна
  • MANUEL RIVA FT. MISHA MILLER WHAT MAMA SAID 07:05 предишна
  • MAHMUT ORHAN FT. IRINA RIMES SCHHH (I FEEL YOUR PAIN) 07:02 предишна
  • BRIANNA LOST IN ISTANBUL (PASCAL JUNIOR REMIX) 06:58 предишна
  • DAN BALAN FT. MATTEO ALLEGRO VENTIGO 06:55 предишна
  • VICTORIA GEORGIEVA I WANNA KNOW 06:52 предишна
Snooza 06:00 - 10:00