Радио The Voice

Започва Red Bull Thre3Style

12:00 | 24 април 2014
За втори път в България, търсим най-добрият, който да представи българската DJ сцена на Световния финал

Red Bull Thre3Style e международно състезание, което търси най-техничните и оригинални като звук диджеи, които умеят да развълнуват публиката и да създадат настроение с музикалния си сет. По правило, музикалните стилове трябва да са най-малко три, което показва доколко диджеите са креативни и оригинални и умеят да „вдигнат“ почитателите на клубната парти музика.

За втори път в България, търсим най-добрият, който да представи българската DJ сцена на Световния финал в Баку, Азърбейджан (1-6 септември).

За Националния ни финал на 25.04 се класират 6 диджея от различни градове и това са: Мария Панева, Miss Party – Бургас, Николай Атанасов, DJ Scrooge -София, Георги Пенков, DJ George – София, Марко Божков,DJ Marco Bocka – Пазарджик, Атанас Петков, DJ Nasko – София и Марио Йорданов, DJ Mario от Русе, който е и миналогодишният победител от състезанието!

Журито тази година се разширява с един много специален гост, който ще подари на публиката и DJ сет на живо известния американски диджей, продуцент (и поет) от Ню Йорк: Rich Medina. За последното десетилетие Медина се е установил на върха на музикалната сцена на Филаделфия (или както казват на кратко-Philly). Рич Медина е един „възрожденец”, ясно изразителен изпълнител и „dirty” диджей, който върви „рамо до рамо” с най-добрите музиканти, и който ще превърне вашата вечер в едно неповторимо и незабравимо, музикално, танцувално и душевно преживяване Изборът определя човека”!С това мото Рич Медина живее и трансформира слушането на музика на милиони хора по света.

Останалите членове, на които се доверяваме за избора най-оригинален и техничен DJ са: Досю Амуджев /Groovy Sessions/, DJ Steven /Metropolis/, Илин Гривишки DJ ILKO /Magnetik Music/,

ПРОГРАМА 25.04, петък, Sofia Live Club

22:00 часа – откриване, музикален сет на DJ Ilko.

Водещи: Ясен Петров /Metropolis/ и Досю Амуджeв /Groovy Sessions/

MC: LEXUS Michael Fleming

23:00 – Тристайл състезатели – 6 диджея правят своя сет от 15 мин.

00:45 - Резултати и награждаване на победителя

 

01:00 - RICH MEDINA DJ SET

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО:

Състезателите трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките само на 15 минути. Няма ограничение за избора на стиловете, важното е да се получи добър краен резултат.Изпращат линк със сета и информация която ще поискаме по имейл на redbullthre3stylebulgaria@gmail.com. Журито оценява дали миксът отговаря на концепцията. Краен срок за музикални сетове: 07.04; Обявяване на финалистите: 10.04.

Критерии за оценка/ JUDGING CRITERIA:

20% - Оригиналност на селекцията от тракове (White Lables, Edits, Own Routines, Dubplates)

30% - Крeативност на миксирането (Composition, Blends, Note Play, Word Play)

30% - Техничност на миксирането (Cutting, Scratching, Juggling, и др.)

10% - Сценично присъствие - (Не е нужно да се прекалява/да се държите “crazy”).

10% - Реакция на публиката (Личи си, че искат още)

 

ФОРМАТ НА СЪСТЕЗАНИЕТО: 1.Всеки състезател се представя със сет от 15 минути по зададените критерии. 2.Състезателите свирят ‘back to back’ за кратък преход помежду си (30 секунди до 1 минута), докато публиката аплодира DJ-я, и водещият представя следващия DJ. 3. Редът на участниците се тегли на случаен принцип „от шапка“ преди състезанието.

WE LOVE MUSIC 00:00 - 08:00 Слушай
  • NICK JONAS FIND YOU 07:51 сега
  • DJ SNAKE, ALUNAGEORGE YOU KNOW YOU LIKE IT 07:47 предишна
  • DEEPERISE, JABBAR MOVE ON 07:44 предишна
  • JASON DERULO IF I'M LUCKY 07:40 предишна
  • TAYLOR SWIFT, ED SHEERAN, FUTURE END GAME 07:36 предишна
  • J BALVIN, PHARRELL, BIA AND SKY SAFARI 07:33 предишна
  • LUIS FONSI, DEMI LOVATO ECHAME LA CULPA 07:30 предишна
  • SWANKY TUNES AND GOING DEEPER TIME 07:27 предишна
  • TITA ANTILOPA (ID) 07:24 предишна
  • L.B. ONE, LAENZ TIRED BONES 07:20 предишна
Snooza 06:00 - 10:00