Радио The Voice

Аз спортувам с The Voice & Decathlon

21:46 | 31 март 2015
Обичаш ли да спортуваш? А имаш ли снимки, които доказват това?

От 1 април до 29 май The Voice се посвещава изцяло на спорта и активния начин на живот. Имаме и много подаръци за всички, за които спортът е важен.

През формата за участие по-долу ни изпрати своя снимка как спортуваш, после намери снимката си в специалния албум във фейсбук страницата на The Voice и напиши коментар под снимката.

 В началото на всяка работна седмица чрез жребий един от всички участници в кампанията ще печели седмичната награда – ваучер на стойност 100  лв., осигурени от нашите приятели от верига спортни магазини Decathlon! Тегленето ще се случва в Morning Voice с Иво по радио The Voice.

 

 ПОБЕДИТЕЛ 1-ВА СЕДМИЦА: Веселин Велинов е на 25 години от град Самоков и се занимава с мотокрос. На 6 април Веселин беше късметлията, чието име беше изтеглено първо. Той печели ваучер на стойност 100 лв. за покупки във верига спортни магазини Декатлон.

ПОБЕДИТЕЛ 2-РА СЕДМИЦА: Грациела Сандева на 21. "Аз предпочитам да тичам навън от това да съм във фитнес зала, също така тренирам тае бо. Когато искаш нещо - JUST DO IT."

 ПОБЕДИТЕЛ 3-TA СЕДМИЦА: Станислава Спасова на 26 години от Габрово - "Снимката е направена на най-високото езеро в Румъния - Bâlea Lake, което се намира на 2 034 м надморска височина в Карпатите. През свободното си време практикувам йога. Освен това използвам всеки удобен момент, за да се кача някъде високо в планината." 

 ПОБЕДИТЕЛ 4-TA СЕДМИЦА: Радост Тодорова от Враца е четвъртата победителка в кампанията "Аз спортувам с The Voice". Тя печели ваучер на стойност 100 лв. от нашите приятели от Decathlon Bulgaria. Ето какво ни е писала 19-годишната красавица: "Скокове с парашут.. да, точно така! Това поражда най-голям прилив на адреналин в тялото ми, неповторимо е! Пожелавам на всеки да опита от тази тръпка!" 

ПОБЕДИТЕЛ 5-TA СЕДМИЦА: Юлиян Арсов, който е на 31 години от град Варна и ни е пратил снимка от Боровец как кара сноуборд. Честито! Юлиян печели ваучер на стойност 100 лв. от нашите приятели Decathlon. Продължаваме до края на май и очакваме всички, които още не са се включили в спортната ни кампания.

ПОБЕДИТЕЛ 6-TA СЕДМИЦА:   Влади Куанг Лай, който тренира паркур.

 

 ПОБЕДИТЕЛ 7-МA СЕДМИЦА: Александър Тодоров на 18 години от София. Той се е посветил на ръгбито.

ПОБЕДИТЕЛ 8-МA СЕДМИЦА: Гено Работов, който обича да тренира след работа кардио и стрийт фитнес

 

ВАЖНО! Виж преди да попълниш формата за участие под новината:

 

Правила на играта „Аз спортувам с The Voice и Decathlon”

 

 1. Период на играта: 1.04.2015 – 29.05.2015 (вкл.) или 9 седмици;

 2. Ако имате навършени 18 години, попълнете формата за участие със снимка.

 3. Във формата попълнете трите си имена, населено място, възраст, e-mail, телефон за обратна връзка, а в полето „Коментар“ ни разкажете къде е правена снимката и с какъв спорт се занимавате;

 4. Ние ще качим снимката във Фейсбук страницата ни, а вие се тагнете.

 5. На случаен принцип всеки петък един от всички включили се в играта през изминалата седмица ще печели ваучер на стойност 100 лв., осигурени от верига спортни магазини „Декатлон“. Общ брой ваучери за целия еприод – 9 броя;

 6. Ако сте между 14 и 18 години ще може да участвате след като ни изпратите свалена, разпечатана и подписана декларация за съгласие за участие от родителя Ви/настойника Ви. Очакваме я на пощенски адрес гр. София 1407, ул. „Сребърна“ 21, ет. 7, радио The Voice, за играта „Аз спортувам“. Декларацията ще откриете ТУК. Ще бъдат допускани за участие писма с дата на пощенско клеймо не по-късно от 22 май 2015 г.

След като изпратите Декларацията, попълнете формата за участие с прикачване на снимка като впишете трите си имена, населено място, възраст, e-mail, телефон за обратна връзка, а в полето „Коментар“ ни разкажете къде е правена снимката и с какъв спорт се занимавате;

 1. Ако нямате навършени 14 години, може да се включите семейно в играта „Аз спортувам с The Voice и Decathlon” като помолите родител/настойник да участва и да изпрати снимка на спортуващото ви семейство.

 

Условия за участие:

 

 1. Няма да бъдат публикувани снимки, които не отговарят на темата на конкурса, рекламират стоки или услуги, показват неприлични сцени, унижават човешкото достойнство, призовават към насилие или дискриминация, както и такива, които стомулират екстремни спортове и създават опасност за живота и здравето;

 2. thevoice.bg си запазва правото да дисквалифицира снимки, за които прецени, че не отговарят на условията или темата на конкурса;

 3. thevoice.bg уведомява родителите, че предоставяните на сайта услуги, в това число и регистрацията за участие е достъпна на най-широката публика и че определянето на подходящите за ползване от страна на техните деца, е тяхна отговорност;

 4. В случай, че посочената във формата за участие възраст е под 18 години, родител/настойник на непълнолетното лице следва на попълни приложената декларация и да я изпрати на адрес: гр. София п.к. 1407, ул. „Сребърна“ 21, ет. 7, радио The Voice, за играта „Аз спортувам“

 

ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ПРИ РЕГИСТРИРАНЕ. При попълване на регистрационната заявка, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява:

1. да предостави вярна, точна, актуална и пълна информация за себе си при попълване на регистрационната форма. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ предостави неточна или непълна информация, THE VOICE.BG има право да закрие и/или изтрие информацията на/за него и да му откаже по-нататъшен достъп до част или до всички свои УСЛУГИ.

2. предоставените ЛИЧНИ ДАННИ да бъдат обработвани от THE VOICE.BG по електронен път;

3. Изпращаните снимки са такива, които вие лично сте направили или за които имате права за публикуване;

4. С изпращането на снимка, вие декларирате съгласие тя да бъде използвана за целите на конкурса и за популяризирането му.

DEJA VOICE 20:30 - 20:59 Слушай
 • HOUSE TWINS, ELLE NEVER 20:35 сега
 • AKCENT MY PASSION 20:32 предишна
 • DUKE DUMONT, EBENEZER INHALE 20:28 предишна
 • SLATKARISTIKA LUDA ROMANTIKA 20:26 предишна
 • JASON DERULO COLORS 20:23 предишна
 • JOYNER LUCAS, CHRIS BROWN STRANGER THINGS 20:19 предишна
 • AKCENT, REEA DEEP IN YOUR EYES 20:16 предишна
 • LIKE MIKE MEMORIES 20:14 предишна
 • JOHN NEWMAN FIRE IN ME 20:09 предишна
 • FAYDEE CRAZY 20:06 предишна
Your Voice 20:00 - 22:00