Радио The Voice

The Voice е партньор на националния ученически конкурс „Моят графит – За живот без тютюн“

10:15 | 30 юни 2010
Телевизия и Rадио The Voice ще отразят и финалния етап на конкурса  -  голямото HELP Street Art събитие на 1 юли (четвъртък) от 11 часа на паметника при НДК София, 30 юни 2010 На 20 юни, неделя приключи националният ученически конкурс

Телевизия и Rадио The Voice ще отразят и финалния етап на конкурса  -  голямото HELP Street Art събитие на 1 юли (четвъртък) от 11 часа на паметника при НДК

София, 30 юни 2010

На 20 юни, неделя приключи националният ученически конкурс „Моят графит – За живот без тютюн“, който се организира от екипа на европейската кампанията „HELP – За живот без тютюн“. Медийни партньори на инициативата са Радио и Телевизия  „The Voice“.
За да участват в конкурса, учениците бяха поканени да нарисуват онлайн графит, с който да покажат колко е вредно да се пуши и какви са начините за предпазване от пасивното пушене. До момента са събрани над 350 графити в три възрастови групи. Авторите им ще се състезават за 3-те големи награди – дигитален фотоапарат, видео камера и MP4 плеър. Сайтът на конкурса е GraffitiKonkurs.eu . Там потребителите все още могат да гласуват за любимия си графит. Въпреки, че не определят пряко победителите, тези гласове ще окажат влияние при оценяването на графитите от компетентното жури.
Кулминацията на конкурса и награждаването на победителите ще се състои на голямо HELP Street Art събитие  на 1 юли (четвъртък) от 11:00 часа на паметника при НДК. Там отличените графити ще бъдат нарисувани от техните автори с помощта на известни български графити-художници. В рисуването им ще могат да се включат всички посетители. За доброто настроение на тези, които ще рисуват и ще се забавляват без тютюнев дим, ще се грижи любимата на младежите хип-хоп група IllMate и DJ Wing.
Екипът на The Voice ще бъде на мястото на събитието. Водещата на Planet Voice Диди ще интервюира победители и участници в графити конкурса за да ги покаже на многобройните фенове в съботно-неделното си предаване.  А Играта от Your Voice ще  събира музикални желания и ще поздравява с песен от ефира на любимата музикална телевизия.
Повече актуална информация за „Моят графит – За живот без тютюн“ - в ефира на The Voice радио и телевизия, както и на TheVoice.eu и GraffitiKonkurs.eu .

За Радио и Телевизия The Voice:
The Voice е сред най-успешните марки, създадени от скандинавската медийна компания SBS Broadcasting Group. В България от 2006 г. компанията успешно оперира музикална телевизия The Voice, а от 2007 г. и радио The Voice на честоти 96.2 в София и 106 в Пловдив.
SBS Broadcasting Group беше купена от немската медийна група ProSiebenSat.1 Media AG през юни 2007 г., която е собственик на 30 телевизионни канала и 18 радиомрежи в 14 европейски страни.

За Кампанията на Европейската комисия  „HELP – За живот без тютюн»:
Кампанията на Европейската комисия  „HELP – За живот без тютюн» се провежда в 27 страни-членки на Европейския съюз и е насочена към подобряване на общественото здраве в Европа и по-специално срещу пристрастяването към тютюнопушенето.
Приоритетите  на Кампанията са предотвратяването и отказването от тютюнопушене, както и разясняване на рисковете, свързани с пасивното пушене.
Кампанията „HELP – За живот без тютюн“ стартира в България на 31 август 2007 година след присъединяването на страната ни към ЕС и има за партньори Министерство на здравеопазването, Държавна агенция за младежта и спорта, Български червен кръст, Асоциацията на студентите по медицина и други.

За повече информация:
Таня Кирова
Експерт Връзки с обществеността
Радио и Телевизия The Voice
+359 2 91000, +359 88 66 314 90
tanyak@sbsbroadcasting.bg
www.thevoice.eu

WE LOVE MUSIC 15:00 - 20:00 Слушай
  • DENNIS LLOYD NEVERMIND 18:15 сега
  • CALVIN HARRIS, SAM SMITH PROMISES 18:11 предишна
  • CHEAT CODES x LITTLE MIX ONLY YOU 18:08 предишна
  • NICK JONAS & ROBIN SCHULZ RIGHT NOW 18:05 предишна
  • DYNORO FT. GIGI D'AGOSTINO IN MY MIND 18:02 предишна
  • KYGO, MIGUEL REMIND ME TO FORGET (YOUNG BOMBS REMIX) 17:58 предишна
  • CARDI B FT. KEHLANI RING 17:55 предишна
  • MAITRE GIMS, SUPER SAKO, HAYKO MI GNA 17:53 предишна
  • YOANA ISSA GAME 17:50 предишна
  • ARIANA GRANDE BREATHIN 17:45 предишна
Top 10 18:13 - 19:00