Радио The Voice

2 нощи парти по случай рожден ден

09:45 | 25 януари 2017
Специален гост Stööki Sound от Лондон

На рожден ден като на рожден ден. 2, 3,4, 5, 6 – всички тези цифри значат само 1!

На 3 и 4 февруари празнуваме 6-тия рожден ден на клуб *Mixtape 5* .

Три билета от злато ще се носят във въздуха през двете вечери, като ще намерят най-силните играчи в края на 2-рата (събота) вечер и ще му осигурят едногодишен достъп до всички събития в *Mixtape 5* до края на 2017! Условията на играта на място ;)

Eто програма - 

3.02.2017 – ПЕТЪК – DJ NIGHT

На първата петък вечер от февруари, в навечерието на истинския рожден ден на клуба – 3-ти срещу 4-ти февруари,  диджеите завладяват *Mixtape 5*!

Stööki Sound а.к.а. легендата на съвременната трап сцена е поредното име на световен артист, поканен да взриви A-Side на 3 февруари, защото…качественият звук винаги е имал значение. Трап, хип-хоп, бас…продуцентът пристига директно от Лондон, за да разбули духовете на нощна София. DoLittle, SAVA & Eskudrone са с нелеката задача да поддържат нивото на трап и жега постоянно високо.

В малката зала по същото време - динамичен бас от ново измерение. Future Sounds of Sofia а.к.а. FSS ще заформят drum & bass разнообразието в B-Side, където всички ще танцуваме заедно до зори, както една по-стара дори от нас традиция повелява.

4.02.2017 – СЪБОТА – LIVE NIGHT

На следващия ден а.к.а. РОЖДЕНИЯТ – лайв изпълнения

На 4-ти февруари в A-Side ще се срещнат едни от най-колоритните герои от българската музикална сцена. Жлъч & Гена ще наредят всички подходящи и недотам рими за един рожден ден, а лиричните пост-пънк музиканти Оги*23 ще ви припомнят, че това е обир, но не за пари, а за сърцата ви. След това с плавен преход под звуците на „да сме там, да не мислим за нищо“ ще се присъединят най-любимите ни рап герои в тази сложна музикална игра, а именно The Top Stoppers.  Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени ще ни накарат да пеем и танцуваме заедно с тях.. ДжNпCy Joker ще е диджеят, дооформящ музикалната рамка. 

B-Side ще бъде превзета от по-тежки звуци и вокали с контрастиращо вълшебната Миленита с нейния лайв бенд по средата на нощта.

Van Cock и Last Hope са любими български банди на световно ниво от дългогодишната селекция на клубаПрез цялата вечер музиката ще селектират двама от най-сериозните разбирачи на тази сцена, а именно Panick Attack Selector и Rosty.


Билетите са на цена от 15 лв. на вечер, като срещу само 20 лв. ще можете да посетите 2-те вечери, 2-те зали и да чуете изпълнението на изброените изпълнители…освен всичко останало, което ще се случи.

 

Фейсбук събитие

WE LOVE MUSIC 15:00 - 20:00 Слушай
  • BAZZI MINE 19:30 сега
  • MAITRE GIMS, SUPER SAKO, HAYKO MI GNA 19:27 предишна
  • L.B. ONE, LAENZ TIRED BONES 19:24 предишна
  • INNA ME GUSTA 19:20 предишна
  • EMINEM, ED SHEERAN RIVER 19:16 предишна
  • 4MAGIC TOGETHER (VECHERAI, RADO) [ID] 19:12 предишна
  • CAMILA CABELLO, YOUNG THUG HAVANA (ID) 19:07 предишна
  • IMAGINE DRAGONS WHATEVER IT TAKES (ID) 19:04 предишна
  • LIAM PAYNE, RITA ORA FOR YOU (FIFTY SHADES FREED OST) 19:01 предишна
  • TAYLOR SWIFT DELICATE 18:57 предишна
Kiss The Voice 19:00 - 20:00